Cala de la Palmera

Alacant > Alacant
10 vots
Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

Aquesta cala urbana, situada dins del Cap de l'Horta, en el terme municipal d'Alacant, és una petita cala de sorra d'uns 5 metres. A banda i banda tenim llengües de roca, en les quals també ens podrem tombar amb la tovallola ja que la roca és plana i arrodonida en gran part. També tenim un espigó artificial a l'esquerra i un altre natural a la dreta, per la qual cosa la cala queda bastant protegida de l'onatge. Al sud a menys de 5 mininuts caminant, trobem la Cala Cantalar on es pot practicar nudisme.  

Detall de la cala des del sud, aïgues cristal·lines.

Té molt bones condicions per a practicar snorkel per lo protegida que es troba i per tota la costa rocosa que podem recórrer nedant i la seva poca profunditat prop de la costa. Els centres de busseig d'Alacant porten fins ací als seus alumnes per a realitzar els seus cursos de baptisme i open water. S'observen kayaks i gent practicant SUP o Paddle Surf per tota la zona del Cap de l'Horta. També és una zona de pas dins del camí que recorre tot el Cap de l’Horta per la costa, així que tenim múltiples activitats per a realitzar a part de gaudir del sol i d'un bany refrescant al mar.

Plataforma rocosa i cala vistes des del nord.

Hi ha un petit aparcament per a uns set o vuit cotxes just en l'entrada i també disposem d'aparcaments als carrers de la urbanització limítrofa. Pots venir també amb transport públic, tant amb l'autobús de la línia 22, parant en el Camí del Faro que està a 10 minuts caminant i amb la línia 4 del TRAM, en la parada Cap de l’Horta, amb el que tardarem 16 minuts.

Panoràmica de la zona rocosa, cala d'arena i espigó artificial.

Molt a prop anant feia el oest, tenim la cala nudista del Cantalar i cap al nord l'extensa platja de Muchavista, que pertany al municipi de El Campello. Fins que arribem a la platja, hi ha zones de roca on podem posar-nos a prendre el sol.

Panoràmica de la cala i les zones adjacents. Gran plataforma rocosa al sud on posar la tovallola.

Reseserva allotjament prop de Cala de la Palmera a La Casita del Faro - Seaside Villa - Torre del Mar - Luxiurious Mansion - Cabo de las Huertas - Canaima Alicante - Amor de Helene. Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de Alacant a Booking.com

Serveis

Aparcament

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colección H20 eco-friendly

6 Fotografies

  Clubs i negocis a Alacant

Comentaris

A pesar d'estar tan a prop de la ciutat, és una zona molt bonica, interessant i diversa paisatgísticament, fins i tot per a passejar a l'hivern. I un lloc emblemàtic, la cala de la Palmera, per als que vivim per la zona. Espere que no la llancem a perdre...
Llevo 12 años yendo al Cabo de Huertas y buceando por sus calas, es un lugar perfecto donde relajarse y desconectar. Pero es cierto que debería tener más cuidados. Muy recomendable ver atardeceres allí y sumergirse en sus aguas.
cala no muy concluida, diria un nivel medio. el oleaje es minimo aunque en alguna ocasión ha sido moderado por lo que recomiendo precaucion si deseas realizar snorkel cerca de la plataforma. esta muy conectada con el transporte publico que ofrece el ayuntamiento de alicante. La recomiendo por su tranquilidad
Tiene una pinta espectacular, he navegado en la playa de arena de Campello y está sensacional, de hecho se realiza un campeonato de padel surf desde hace varios años, en esta zona sobre todo en verano hay que tener presente también los vientos, por lo menos en la playa de Campello de arena suele entrar bastante mar. Perfecto para surfear.