Cala Cap Blanc

Alacant > Moraira
1 vots

Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

Entre els municipis de Moraira i Benissa es troba la cala Cap Blanc. Es tracta d'una cala rocosa apartada de la massificació de les altres platges de Moraira durant l'època estival.

Panoràmica de la cala amb vistes al Penyal d'Ifach.

Per a arribar a ella ho farem des de la carretera Moraira - Calp. Arribarem a una urbanització i girarem per a accedir a aquesta pel Carrer Sant Vicent. Transcorrerem per dins de la urbanització uns carrers fins a arribar a una sense sortida, on estacionarem. Aconsellem anar d'hora si volem estacionar en aquest punt ja que, encara que no sigui una cala molt concorreguda, els aparcaments són escassos, encara que podrem estacionar als carrers adjacents.

En arribar al final d'aquest carrer sense sortida trobarem una baranda on, si traiem el cap, el Mediterrani s'estén als nostres peus. A l'esquerra inicia el camí pel qual descendirem. Aquest és cimentat i amb escales, la qual cosa ens facilitarà el descens malgrat el pendent pronunciat.

Últim tram de les escalinates cap a la cala, zona rocosa amb aïgues cristal·lines.

En arribar a baix ens trobarem amb la cala. Podrem accedir a l'aigua mitjançant una escala metàl·lica que es troba sobre la plataforma rocosa del principi. A partir d'aquesta, l'accés serà saltant les roques que conformen la riba, amb la qual cosa aconsellem el calçat tipus escarpí i portar damunt pocs embalums.

És un bon lloc per a practicar snorkel o apnea, ja que la immensa prada de posidònia que trobarem en aquesta, alberga multitud de vida. És meravellós veure com es bressola amb els corrents.

Persones practicant snorkel i gaudint de la mar.

Si volem pernoctar, prop d'aquesta cala, disposarem de diversos hotels, apartaments i fins i tot un càmping, com per exemple, Hostal Casa Lili. No recomanada per a persones amb mobilitat reduïda ni per a iniciar una ruta de caiac o paddle surf. Si busques tranquil·litat i una bonica panoràmica al Penyal de Ifach, aquest és el teu lloc.

Plataforma rocosa amb vistes al Penayl d'Ifach.

Prop de la Cala Cap Blanc pots reservar taula i menjar a La Villa Cube - Guras Curry House. Pots veure tots els bars o restaurants de Moraira a ElTenedor.es

Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de Moraira a Booking.com

Serveis

Aparcament

Esports aquàtics recomanats par a fer a Cala Cap Blanc, per altres usuaris.

Snorkel (1) Paddle Surf (1) Kayak (1)

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colección H20 eco-friendly

7 Fotografies