Cala Cantalar

Alacant > Alacant
5 vots
Nudista

Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

Aquesta cala semi-urbana, on es practica el nudisme, es troba en el Cap de les Hortes, en una de les zones més boniques de la costa de la ciutat d'Alacant. Disposa d'una àrea d'arena d'uns 15m de llarg per 6 m d'ample. Aquí les roques de color daurat i de múltiples formes, s'enfonsen en la mar creant un preciós paisatge. Hi ha moltes plataformes de roca plana, on també podem deixar la tovallola i prendre el sol.

Panorámica de la cala con agua cristalina.

Aquesta zona rocosa s'estén cap a est i oest per tot el cap, així que segur trobarem algun lloc on estar a gust, encara que sigui una mica més allunyat de la cala. Recomanem l'ús d'escarpins per a entrar i sortir de l'aigua amb més comoditat des de qualsevol punt. El nom ve per un monticle proper a la cala que s'usava com a pedrera per a extreure blocs de roca per a construccions antigues.

Panorámica desde un montículo de la cala.

El paisatge que crea aquesta zona rocosa que s'entremescla amb la mar és una autèntica preciositat i en dies amb la mar en calma, tenim aigües cristal·lines que ens permeten observar perfectament el fons marí sense necessitat de submergir-nos en ell. Ací estem a molt poca distància de la zona urbanitzada, però ens trobem en un espai on connectar amb la naturalesa.

Detalle de la zona arenosa de la cala.

Aquesta cala és molt bona per a practicar snorkel en ella ja que les roques creen multitud d'espais i racons on s'amaga la fauna marina i són molt cridaners d'observar. Té una zona amb fons arenós intercalada amb zones rocoses i amb prades de posidònia oceànica.

Panorámica de la cala con vistas al castillo de Santa Bárbara.

Una altra cosa que podem fer és recórrer la sendera del Cap de les Hortes, que va des de la Platja de Sant Joan fins a la Platja de la Albufereta, recorrent altres llocs com la Cala la Palmera, La Caleta o Cala dels Jueus i la Platja de l'Almadrava. Durant el recorregut gaudiràs del paisatge rocós amb punts elevats en els quals podem contemplar la panoràmica i fer parades per a refrescar-nos en la mar. També és molt comú veure gent en caiacs o en taula de paddle surf recorrent el cap. Tota aquesta àrea del Cap de les Hortes és una micro reserva de la planta autòctona Siempreviva alacantina (Limonium furfuraceum), que no es troba en cap altra part del planeta.

Detalle de la cala con rocas, arena y agua cristalina.

Per a arribar fins ací recomanem accedir primer a la Cala de la Palmera, que sí que té dos aparcaments petits i arribem en 5m caminant. També es pot aparcar als carrers de la urbanització. Amb la Línia 22 d'autobús, parada Camí del Far 17. Amb la Línia 4 del Tram, en la parada Cap de les Hortes.

En resum, aquest és un lloc únic per a gaudir de la mar i practicar el nudisme si així ho desitgem, en un entorn natural increïble que ens deixarà meravellats, 100% recomanable.

Reseserva allotjament prop de Cala Cantalar a Amor de Helene - Calas de Alicante - Playa de San Juan - Mont Royal - Seaside Villa - La Casita del Faro - Cabo de Huertas - Luxurious Mansion - Torre del Mar - Minimalist house - Cabo Huertas - Playa San Juan. Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de Alacant a Booking.com

Serveis

Aparcament
Nudista

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colección H20 eco-friendly

7 Fotografies

  Clubs i negocis a Alacant

Comentaris

Es un sitio bastante tranquilo, si estás dispuesto a realizar nudismo te recomiendo esta cala. Realizamos una salida de campo por esta zona con la universidad ,la historia, la belleza geológica y biológica que contiene merece la pena. Es un lugar tranquilo donde pasar la mañana. Si observáis bien podréis encontrar pulpos!!