Cala bahia de les Bassetes

Alacant > Calp
8 vots

Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

La bahia dels Bassetes té un petit espigó que protegeix de l'onatge que ve del nord i nord-oest. Hi ha una cala de sorra d'uns 20m de longitud i 2 d'ample. Moltes vegades es veu moltes fulles de posidònia oceànica sobre ella, la qual cosa ens indiquen la qualitat de l'aigua d'aquesta zona costanera i que en dies de poc onatge podrem gaudir d'unes aigües cristal·lines. Podrem accedir a la mar des de la cala i també des de l'espigó que disposa fins i tot d'una escala de piscina.

Panorámica de la Bahía de les Bassetes.

Hi ha dos restaurants, el Bassetes Coral Beach i el Oceana Club amb una àmplia terrassa i diverses taules en l'espigó, per la qual cosa podrem prendre algun refresc, picar alguna cosa o menjar cuina mediterrània gaudint de les precioses vistes de la costa, amb el Penó d'Ifach al fons.

Zona arenosa i rocosa de la cala amb passarel·la.

És un lloc ideal en el qual practicar snorkel per les seves aigües clares i bonics fons marins, amb combinació de prada de posidònia, roca i sorra. També és un lloc ideal per a iniciar rutes de kayak i paddle surf ja que disposem de bon accés a la mar des de la cala i espigó.

Detall des de l'espigó. 

Hi ha un petit port esportiu i un Club Nàutic en el qual es poden realitzar tot tipus d'activitats de vela, catamarà, paddle surf i windsurf. Si no disposem de material ho podrem llogar aquí. També hi ha un centre de busseig, els Bassetes Dive Center, amb el qual poder fer baptismes, cursos i immersions, i segur que coneixen els millors racons on submergir-nos.

Detall de la punta de l'espigó.

Per ací discorre la preciosa Sendera Ecològica, que recorre tota la costa des de Calp fins a gairebé arribar a Moraira, en el qual passarem per diverses cales i gaudirem de meravellosos racons amb l'omnipresent mar mediterrània sempre a la vista. Disposem d'un petit aparcament però en temporada alta serà difícil aconseguir aparcament.

Panoràmica de la cala amb aïgues cristal·lines.

Pots veure tots els bars o restaurants de Calp a ElTenedor.es

Reseserva allotjament prop de Cala bahia de les Bassetes a Tere - Villa Sushil - Villa Manuela - Villa Eva - Spacious Villa - Villa Levadia - Villa Limasol. Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de Calp a Booking.com

Serveis

Aparcament
Amb bar o restaurant
Lavabos
Club Nàutic

Esports aquàtics recomanats par a fer a Cala bahia de les Bassetes, per altres usuaris.

Snorkel (1) Busseig (1) Paddle Surf (1) Kayak (1)

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colección H20 eco-friendly

13 Fotografies