Cala Almadraba

Alacant > Benidorm
9 vots
Nudista

Cuidemos Calas y Playas - 7 Consejos

Aquesta cala es troba en una zona anomenada racó de Loix on acaba el municipi de Benidorm i comença el parc natural de la Serra Gelada. Es tracta d'una cala nudista però també acudeix gent que no ho és. Té una longitud de 60 metres i és de sorra fina i còdols amb zones amb roca pel que recomanem l'ús d'escarpins. Es troba entre els sortints que formen la Punta dels Pinets i la Cova del Barber

Vista panoràmica des de la carretera. Al fons s'observa la Illa de Benidorm

És un bon lloc on anar si volem desconnectar de la multitud, es troba a prop de la platja de Llevant. Pel paisatge natural i el relleu rocós, no sembla que ens trobem en la turística Benidorm, excepte per que s'albiren alguns gratacels des d'ella. En temporada alta disposa de lloguer d'hamaques i bandera senyalitzant l'estat del mar.

És un punt molt recomanat per a la pràctica de snorkel per tractar-se d'una zona rocosa i disposar a banda i banda de lloc per a fer rutes vorejant la costa. Per a practicar busseig, o iniciar rutes de kayak i paddle surf (SUP), us recomanem la veïna Cala del Tio Ximo que disposa d'accés per carretera fins a la mateixa i podem portar més còmodament l'equip.

Vista panoràmica mirado cap al oest, amb Benidorm els seus gratacels al fons.

Disposem d'una petita zona per a aparcar el nostre cotxe en el sortint situat entre les dues cales i per a accedir, cal baixar caminant per una senda de poca distància i amb cert desnivell. També podem accedir a ella en bus amb la línia 024 de l'autobús urbà.

Pots veure totes les habitacions d'hotel i altres allotjaments de Benidorm a Booking.com

Serveis

Nudista

Esports aquàtics recomanats par a fer a Cala Almadraba, per altres usuaris.

Snorkel (1) Busseig (1)

 Explica la teua experiència en aquest lloc

  Accedir   Registre
Gafas de sol Hawkers colección H20 eco-friendly

5 Fotografies