Endinsa't en la mar practicant Snorkel

Blog Snorkel
5 vots

Hola! Si estàs ací és que vols iniciar-te en la pràctica de snorkel també conegut com tub respirador, i no hi ha res millor que açò per a començar a conèixer el món submarí. Aquest és un fascinant univers, accessible simplement amb unes ulleres i un tub, i que et sorprendrà gratament. També et donarà moltes hores d'entreteniment, al mateix temps que fas un exercici molt saludable per al teu cos i la teva ment.

Imagen 0

En aquest blog volem donar a conèixer tot aquest món, per al qual no l'hagi provat s'animi a fer-ho, a submergir-se, i gaudir d'aquest entorn natural que el mar ens ofereix. Tots hem anat moltes vegades en la nostra vida a la platja a refrescar-nos, però no tots han explorat el món submarí. La pròxima vegada que vagis a fer-ho, et recomano que portis amb tu unes ulleres de busseig, un tub i que t'endinsis al mar amb ells.

Algunes persones no han fet aquest pas, per pors que són molt normals i esteses, però que també podem afrontar i superar. L'oceà no és el nostre mitjà habitual, tenim por al que desconeixem i l'oceà és tan gran que ens aclapara. Hi ha molts animals desconeguts i no ens sentim assegurances en ell. Pot ser que s'hagi provat fer tub respirador, i al no estar acostumats a respirar per la boca se'ns fa estrany. També en estar parcialment submergits, la pressió que exerceix l'aigua contra nosaltres, fa que costi una mica més respirar que en la superfície i pot ser que ens sentim atabalats dins de l'aigua.

Peces Salpa en la cala del Xarco

Et convido al fet que si tens algun d'aquestes pors, t'atreveixis a combatre'ls i a endinsar-te en la mar. Això sí, cal tenir-li molt respecte ja que quan aquesta regirat pot ser molt perillós, té molta força. Amb pràctica, començant en llocs amb poca profunditat i amb el mar en calma, acabaràs acostumant-te a aquesta nova sensació d'estar submergit en el mar. Et sorprendrà el fàcil que és mantenir-te a flotació sense fer a penes esforç, i anar nedant i explorant el mar. T'asseguro que arribarà el moment en què et sentiràs com a peix en l'aigua i gaudiràs molt d'aquest meravellós món aquàtic.

T'animo que vingues amb nosaltres a experimentar alguna cosa que només en el mar pots sentir, la llibertat que produeix estar dins de l'aigua, submergir-te, explorar i contemplar la rica i diversa fauna i flora que existeix sota el mar.

Benvingut a aquest fascinant món submarí!

Us deixo aquest vídeo perquè aneu obrint boca al que us trobareu en el mar Mediterrani:

 Comenta: ¿Qué t'ha paregut l'artícle?

  Accedir   Registre

7 accesorios interesantes para snorkel

Accesorios para complementar nuestro equipo de snorkel y solucionar algunos problemas.
¿Se te empañan las gafas y no puedes disfrutar de las vistas? ¿Al ponerte las gafas te da tirones de pelo? ¿Necesitas una bolsa para llevar todo tu equipo de sonrkel? ¿Quieres ser el más rápido en el agua?

Mujeres de los Mares

Día Internacional de la Mujer y la Niña en la Ciencia con Ana Alemany.

7 Productos recomendados para hacer Snorkel

Con estos siete productos podrás hacer snorkel y disfrutar este maravilloso deporte que nos adentra en el mundo submarino. Si no lo has probado nunca ¿a qué esperas? Nadar es uno de los deportes más completos ya que usamos todo el cuerpo pero se hace aburrido y monótono. Cosa que no te pasará si haces snorkel.

¿Cómo hacer snorkel? Guía para principiantes

En esta guía encontrarás todo lo necesario para hacer snorkel e introducirte en este mundo submarino tan maravilloso. Pierde el miedo al mar y disfruta de esta actividad en tus viajes veraniegos o durante todo el año si vives cerca del mar. 

 Comenta: ¿Qué t'ha paregut l'artícle?

  Accedir   Registre

Comentaris

Buen artículo. Muchas veces por temor a lo desconocido no nos atrevemos a realizar determinadas actividades y cerramos nuestra vida a nuevas experiencias sin tener la certeza del porqué. En el artículo sobre snorkel invitáis a la gente a lanzarse a probar, a afrontar miedos , muchas veces fundados e irracionales. Dar este paso en el mar puede cambiar tu vida de forma realmente positiva, ante la duda lánzate ¡mójate!