Endinsa't en la mar practicant Snorkel

¬ŅQuieres que tu anuncio se publique aqu√≠?
Snorkel Apnea Busseig Turisme Mar
5 vots

Hola! Si estàs ací és que vols iniciar-te en la pràctica de snorkel també conegut com tub respirador, i no hi ha res millor que açò per a començar a conèixer el món submarí. Aquest és un fascinant univers, accessible simplement amb unes ulleres i un tub, i que et sorprendrà gratament. També et donarà moltes hores d'entreteniment, al mateix temps que fas un exercici molt saludable per al teu cos i la teva ment.

Imagen 0

En aquest blog volem donar a conèixer tot aquest món, per al qual no l'hagi provat s'animi a fer-ho, a submergir-se, i gaudir d'aquest entorn natural que el mar ens ofereix. Tots hem anat moltes vegades en la nostra vida a la platja a refrescar-nos, però no tots han explorat el món submarí. La pròxima vegada que vagis a fer-ho, et recomano que portis amb tu unes ulleres de busseig, un tub i que t'endinsis al mar amb ells.

Algunes persones no han fet aquest pas, per pors que són molt normals i esteses, però que també podem afrontar i superar. L'oceà no és el nostre mitjà habitual, tenim por al que desconeixem i l'oceà és tan gran que ens aclapara. Hi ha molts animals desconeguts i no ens sentim assegurances en ell. Pot ser que s'hagi provat fer tub respirador, i al no estar acostumats a respirar per la boca se'ns fa estrany. També en estar parcialment submergits, la pressió que exerceix l'aigua contra nosaltres, fa que costi una mica més respirar que en la superfície i pot ser que ens sentim atabalats dins de l'aigua.

Peces Salpa en la cala del Xarco

Et convido al fet que si tens algun d'aquestes pors, t'atreveixis a combatre'ls i a endinsar-te en la mar. Això sí, cal tenir-li molt respecte ja que quan aquesta regirat pot ser molt perillós, té molta força. Amb pràctica, començant en llocs amb poca profunditat i amb el mar en calma, acabaràs acostumant-te a aquesta nova sensació d'estar submergit en el mar. Et sorprendrà el fàcil que és mantenir-te a flotació sense fer a penes esforç, i anar nedant i explorant el mar. T'asseguro que arribarà el moment en què et sentiràs com a peix en l'aigua i gaudiràs molt d'aquest meravellós món aquàtic.

T'animo que vingues amb nosaltres a experimentar alguna cosa que només en el mar pots sentir, la llibertat que produeix estar dins de l'aigua, submergir-te, explorar i contemplar la rica i diversa fauna i flora que existeix sota el mar.

Benvingut a aquest fascinant món submarí!

Us deixo aquest vídeo perquè aneu obrint boca al que us trobareu en el mar Mediterrani:

Compartir en
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en whatsapp Compartir en telegram

 Comenta: ¬ŅQu√© t'ha paregut l'art√≠cle?

  Accedir   Registre

Comentaris

Buen artículo. Muchas veces por temor a lo desconocido no nos atrevemos a realizar determinadas actividades y cerramos nuestra vida a nuevas experiencias sin tener la certeza del porqué. En el artículo sobre snorkel invitáis a la gente a lanzarse a probar, a afrontar miedos , muchas veces fundados e irracionales. Dar este paso en el mar puede cambiar tu vida de forma realmente positiva, ante la duda lánzate ¡mójate!